Transport / Motortrailer huren

Transport compleet service

Wilt u een motorfiets, brommer of scooter vervoeren en beschikt u zelf niet over de mogelijkheid om dat te doen?
De Jong Motoren verzorgt het transport graag voor u, veilig en verantwoord, door heel Europa. U kunt ervan op aan dat wij zeer zorgvuldig met uw kostbare lading omgaan.

In onze ruime bus passen twee motoren en we hebben ook een lucht geveerde motortrailer waar ook nog twee motoren op vervoerd kunnen worden. In totaal kunnen er dus maximaal 4 motoren gelijktijdig worden vervoerd.

Het starttarief bedraagt € 40,- en gerekend vanaf ons vertrekpunt betaalt u per gereden kilometer €0,60 (in het buitenland € 0,67), exclusief eventuele tolgelden en overnachtingskosten. De minimale ritprijs ligt op € 90,-, met inbegrip van het starttarief.

Verhuur van motortrailer

Wij hebben een hele fijne motortrailer welke middels luchtvering kan zakken. Daarmee is het laden en lossen van motoren heel erg makkelijk te doen, er zijn dus geen oprijplaten nodig, de aanhanger zakt volledig op de grond. Na het laden kan de aanhanger met een 12 volt compressor weer worden opgepompt. Door de luchtvering heeft deze motortrailer een uitstekende wegligging.

De motortrailer is geschikt voor 2 motoren en is ongeremd, je mag dus deze aanhanger gewoon met rijbewijs B besturen.

Prijzen:

1 dag €40,- per dag
2-3 dagen: €35,- per dag
4-5 dagen: €32,50,- per dag

(compressor, disselslot en spanbanden zijn inbegrepen.)
(prijs bij verhuur voor lange periodes op aanvraag)

Borg: € 350,- bij vermissing en eventuele schades worden alle kosten op de huurder verhaalt.