Ultrasoon reinigen van Carburateurs

BELANRIJK: Wegens grote drukte hebben wij onze activiteiten met betrekking tot het ultrasoon reinigen overgedragen aan www.ultrasoonservice.nl, gelieve hen rechtstreeks te benaderen voor actuele planning en tarieven etc.

Het ultrasoon reinigen van carburateurs behoort ook tot onze mogelijkheden.

Wanneer carburateurs ultrasoon reinigen / carburateurs schoonmaken?

  • Bij startproblemenultrasoon reinigen carburateurs
  • Bij hoog brandstofverbruik
  • Bij overmatige uitlaatemissies
  • Bij onregelmatig of niet stationair lopen
  • Bij onregelmatige prestaties en gas-respons

Ultrasoon reinigen, wat is dat?

Ultrasoon reinigen is een zeer effectieve reinigingstechniek. Het reinigingseffect in een ultrasoon bad ontstaat doordat (voor de mens niet waarneembare) geluidsgolven door het water met de reinigingsvloeistof worden gestuurd. Hierdoor ontstaan tienduizenden luchtbelletjes die door de geluidsgolven in elkaar klappen. Deze implosies hebben een veelvoud aan kleine stromingen door de reinigingsvloeistof tot gevolg.. Deze stromingen functioneren als een borstel en weken het vuil los Zonder te krassen of te schuren en tot op plaatsen te komen die niet zichtbaar zijn voor het oog of zijn schoon te maken met de hand. Zodoende worden dus alle kleine kanalen in de carburateurs en sproeiers gereinigd voor optimale prestaties.

Onze werkwijze

Wij beschikken over een ruim reinigingsbad van 480 x 220 x 185mm zodat ook een set van 4 carburateurs als geheel ultrasoon kan worden schoongemaakt, dit bespaard dus tijd en kosten. Voordat we ultrasoon gaan reinigen moeten de naalden, sproeiers en vlotterbak worden gedemonteerd zodat deze separaat kunnen worden gereinigd (ultrasoon) om het beste resultaat te bereiken.

Voor het ultrasoon reinigen van carburateurs zijn de kosten:

€ 35,- per stuk
€ 50,- voor een set van 2
€ 80,- voor een set van 4

Let op: Bovengenoemde prijzen zijn voor de reeds gedemonteerde carburateurs. Voor het de- en monteren van carburateurs rekenen we ons standaard uurloon. 

Opsturen/Verzenden

Geen kans om de onderdelen bij ons langs te brengen of zitten wij te ver weg? U kunt ze ook aan ons opsturen per (pakket)post. Binnen een week sturen wij u de gereinigde onderdelen weer aan u terug!

Andere onderdelen Ultrasoon reinigen

Voor de prijzen van het ultrasoon reinigen van andere onderdelen (kleppendeksel, remklauwen, etc.) kunt u contact met ons opnemen. U ontvangt dan geheel vrijblijvend een prijsopgave.

Chat openen
Hoe kunnen we u helpen?
Hallo,👋

🏍 Kunnen we je ergens mee helpen? 🏍