Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De Jong Motoren
Average rating:  
 12 reviews
by Harm Uuldriks on De Jong Motoren
Woonplaats: Hoogvliet-Rt
Datum: 07-09-2019

Na 14 jaar op de Yamaha Diversion 900 werd deze toch wat zwaar en was ik, mede gezien de leeftijd, op zoek naar wat anders en mij werd geadviseerd eens te kijken naar een Honda NC700D Integra. Op het net vond ik een leuk geprijsde hele mooie bij, voor mij onbekend, de Jong motoren in Breukelen. Na een mailtje waarin ik interesse toonde en het lezen van de reviews keek ik positief uit naar een kennismaking met de motor en met (Johan) de Jong. Vanaf het eerste moment had ik een heel goed gevoel bij het geheel. De motoren, ongeacht de leeftijd, zien er allemaal perfect uit, de prijs is meer dan redelijk, de inruil was prima, de werkplaats straalt vertrouwen uit, kortom een zaak, een persoon, een deal waar je gelukkig van wordt. Binnen een week stond de Integra bij ons voor de deur. Ik kan iedereen aanraden als je op zoek bent naar een mooie gebruikte motor bij een vertrouwd adres je zeker ook de Jong Motoren in overweging moet nemen.

by Miriam on De Jong Motoren
Woonplaats: Empel
Datum: 06-08-2019

Na ruim 15 jaar op dezelfde chopper te hebben gereden was het voor mij tijd voor een andere motor met wat meer vermogen. Ik was op internet aan het zoeken naar occasions en kwam al snel bij De Jong motoren uit. Zijn motoren zagen er super uit, veel informatie dmv een filmpje en de prijs was goed. En toen ik contact opnam was het helemaal dik in orde. We zijn naar Johan gereden en we zijn heel fijn geholpen. Proefrit mogen maken en zo fijn dat de motor meteen op naam te zetten is! Als je 'ja' zegt wil je toch meteen rijden! Goed geregeld! Ik ben nu dan ook trotste bezit(s)ter van een mooie BMW F800R. Als iemand op zoek is naar een mooie en betrouwbare occasion.. dan ben je bij De Jong Motoren aan het juiste adres. Bedankt Johan

by Adri van Selst on De Jong Motoren
Woonplaats: Bergschenhoek
Datum: 29 juli 2019

Na een aantal jaren niet meer motor te hebben gereden, begon de liefde voor het rijden op de motor weer terug te komen (diep van binnen natuurlijk nooit helemaal weggeweest!)

In het voorjaar nog een hele dag een motor gehuurd in Drenthe en toen wist ik het zeker ik wil na een kleine 30 jaar weer een eigen motor hebben.

Na lang speuren op de site van motoroccasions kwam ik uiteindelijk bij De Jong motoren uit. Vervolgens een afspraak voor vandaag met hem gemaakt en vanmiddag ook gelijk de motor die ik graag wilde hebben gekocht voor een mooie prijs. Ik ben trots om weer motor bezitter te mogen zijn.

Het is bij binnenkomst gelijk duidelijk dat Johan veel liefde heeft voor de motoren, die er allemaal keurig gepoetst bij stonden.

Nadat we de deal met elkaar gesloten hadden werden wij bij hem thuis gastvrij onthaald om de overschrijving in orde te maken in alle rust.

Als je net als ik op zoek bent naar een mooie en betrouwbare occasion,

dan kan ik De Jong motoren bij iedereen van harte aanbevelen!

De motor is technisch helemaal in orde en ziet er als nieuw uit.

Kortom top service en ik ben weer een trotse en gelukkige motor bezitter!

by Andreas on De Jong Motoren
Woonplaats: Utrecht
Datum: 25-07-2019

Eigenlijk was ik niet op zoek naar iets nieuws, en toch iets gekocht! Daar begint het al mee! Nee iets meer dan een week geleden zag ik een mooie opvolger, ik was wel aan het rondkijken voor een opvolger voor mijn 600 Bandit. Voorkeur een nieuwere en met meer power (1200/1250). Aardig wat motoren bekeken ook andere dan Bandits en toen dacht ik toch zoeken naar een Bandit en zo kwam ik er een tegen bij De Jong Motoren. Nu ben ik over het algemeen van ik ga naar een merk dealer of grote motorzaak. Toch kreeg ik er wel een goed gevoel bij, al via Facebook wat contact gehad. Vrij snel een afspraak gemaakt... Natuurlijk dag voor de afspraak lekke band. Met prop er in inruilen was evt. geen probleem. Dus op naar Breukelen. Werd direct vriendelijk ontvangen, lekker staan praten over motoren wat ik zoek en waarom ik iets nieuws zoek etc. en meer leuke (motor) onderwerpen. Toch een testrit gemaakt en chips dat reed wel lekker zeg! Toch even denken, moeilijk vooral de inruil van mijn oude maar dat zal komen omdat ik snel aan voertuigen hecht (en er teveel zelf aan doe). Toch gedaan maar ik was mijn overschrijvingsbewijs kwijt, snel geregeld kan online dus een dag later stond ik er alweer om de motor te halen! Allemaal geen probleem, beide dagen na werktijd er geweest. Nu heb ik de motor iets meer dan een week en hij rijd een 250-300 km op een tank weet ik na aan mijn 3e tank begonnen te zijn. Motor was goed verzorgd en netjes. Technisch niks aan gevonden en doet het goed! Tot nu toe dus erg tevreden!

by Thijs on De Jong Motoren
Woonplaats: Amsterdam
Datum: 11-7-2019

Mijn gedroomde BMW met de goede uitrusting stond bij De Jong Motoren. Eigenaar Johan, die me ophaalde van het station, is zeer vriendelijk en dacht goed met me mee. Ik hoefde niet naar een inhoudsloos verkooppraatje te luisteren, zoals helaas vaak bij de grotere motordealers, maar kreeg van Johan eerlijk de informatie die ik nodig had. Het viel me trouwens op dat de motoren die hij aanbiedt er top-en-top uitzien. We kwamen al snel een prijs overeen waar we allebei tevreden over waren, en ik ben heel blij met mijn aankoop. Ik kan Johan de Jong aan iedereen aanbevelen.

by John Brouwers on De Jong Motoren
Woonplaats: Roosendaal
Datum: 9-7-19

erg prettig zaken gedaan met de Jong Motoren.

De prijzen zijn netje en de inruil is goed.

Alles was snel en goed geregeld.

Kan iedereen die een motor zoekt aanraden hier een kijkje te nemen.

by Jeroen on De Jong Motoren
Woonplaats: Vleuten
Datum: 23/05/2019

Bij De Jong Motoren langs gegaan om te oriënteren op type motoren. Met het rijbewijs bijna op zak was ik op zoek naar een leuke beginnersmotor (A2). Jammer genoeg was er niks in mijn prijs klasse of de motoren hadden teveel vermogen. Maar Johan zij dat hij zijn ogen open zou houden en dit was geen leugen. Nog geen week later kreeg ik wat foto's doorgestuurd van een motor waar ik wel geïnteresseerd in zou zijn. Ben langs gegaan voor een proefrit en dezelfde dag stond de motor in m'n voortuin. Een verkoper met humor, kennis en top service!

by Dirk Knip on De Jong Motoren
Woonplaats: Stiens (FR)
Datum: 16-05-2019

Op internet staan vele transporteurs die je motor wel willen halen en brengen
van aankoopplaats tot woonplaats van de nieuwe gelukkige eigenaars.
Voor ons was dit dan ook even goed zoeken toen we een BMW in Zeeland kochten
terwijl we in Friesland wonen. De BMW moest dus op transport.
Dan ga je een aantal criteria opstellen waaraan de transporteur moet voldoen:
Prijs, wijze van transport, wijze van werken, kennis en ervaring.
Dan vallen er een heleboel transporteurs af voor ons.
De Jong Motoren is weliswaar niet de goedkoopste maar de manier van werken en
zijn kennis van motorfietsen en zijn wijze van transport trokken ons over de grens.
Dat is dan ook positief gebleken: een perfecte aflevering, zeer snel, kundig en vriendelijk.
Als we weer een "klusje"hebben gaat er wederom een mail naar Breukelen
5 sterren dus 😉

by Wouter Kok on De Jong Motoren
Woonplaats: Vinkeveen
Datum: 11-04-2019

Na bij alle "grote" motorzaken langs te zijn geweest, kwam ik deze zaak online tegen. Ik dacht een uurtje voor sluitingstijd, dat red ik nog wel even om een kijkje te nemen. Kon ik het toch niet vinden.... en maar even gebeld. Blijkt dat Johan (de eigenaar), uit huis verkoopt, toen had ik even mijn twijfels - waar kom ik nu dan toch terecht... maar goed, ik was er toch al en de foto's van de motoren online waren zo mooi - dus toch een kijkje nemen.

Gelukkig zeg dat ik dat gedaan heb! Wat stopt die man een tijd in het oppoetsen van de motoren... Alle motoren die hij heeft staan, lijken wel nieuw, en hebben meestal veel opties erop zitten, zo hebben al zijn motoren ABS.

Het gesprek ging heel natuurlijk en was alsof we elkaar van een club konden, erg vertrouwd. Geen gezeur en vage verkooppraatjes, kon direct op 2 motoren een proefrit maken. Een goede motor verkoopt namelijk zichzelf. Zo ook in mijn geval: een prachtige Yamaha FZ8S in viper blue, was opslag verliefd. Máár, ik moest er wel een nachtje over slapen. Geen probleem, zo gezegd zo gedaan, en de volgende dag de knoop doorgehakt en Johan heeft de motor netjes voor mij gereserveerd. Dit alles in huiselijke sfeer en zonder stress, alles wat hij zei klopte en kwam hij na.

Al met al: een top zaak! Die ik zeker aanraad aan al mijn vrienden en kennissen.

by Laurens on De Jong Motoren
Woonplaats: Veendam
Datum: 05-03-2019

Ik heb de aankoop van mijn zeer mooie Suzuki V strom bij De Jong Motoren als zeer prettig ervaren. De motor is uitstekend afgeleverd,en de afspraken die we hadden gemaakt,zijn nagekomen. Mocht ik in de toekomst nog weer overgaan op een andere motor,dan zal ik zeker weer contact met De Jong Motoren opnemen!

by Jaap van Otterloo on De Jong Motoren
Woonplaats: Nieuw Lekkerland
Datum: 22-11-2018

Op maandag 12 november 2018 is mijn zwarte Suzuki GSF650SA uit 2008 door mij verkocht aan De Jong Motoren.
Ik ben met hen in contact gekomen eigenlijk door een fout van mijn kant in een mailadres........

Na enig heen en weer bellen met Johan kwamen wij tot een prijsafspraak welke voor beide partijen voldoende was.
Johan meldde zich netjes volgens afspraak bij mijn huisadres.

Nadat Johan mijn Suzuki en alle bijbehorende accessoires had bekeken en deze in orde bevond zijn we naar
de Primera gegaan om het kenteken van eigenaar te laten wisselen.(dit deed ondanks dat het mijn eigen keuze was best pijn)Nadat we weer bij mij thuis kwamen betaalde Johan de afgesproken prijs.

Mijn ervaring met De Jong Motoren zijn zeer positief en zou een ieder zeker aanraden om in eenzelfde soort situatie contact met hem te zoeken. Zakelijk gezien een heel correct persoon en bedrijf.

by Dimitrios Kotsas on De Jong Motoren
Woonplaats: Tilburg
Datum: 30-10-2018

My experience by buying my motorbike from De Jong Motoren, was maybe the best since I had my first bike almost 15 years ago.
In a few words: totally cooperative, friendly and the same time professional.
Surely I will propose to my friends to choose De Jong Motoren to purchase their own motorcycle.

Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram