Inkoopservice

Wilt u snel van uw motor af of is uw motorfiets overbodig geworden en lukt het niet om hem particulier te verkopen? Dan kunt u gebruikmaken van onze inkoopservice. Wij geven een eerlijke prijs voor uw motor en zorgen voor een correcte en snelle afhandeling.

Vul in onderstaande module uw gegevens en de gegevens van uw motorfiets zo nauwkeurig mogelijk in, u ontvangt dan zo snel mogelijk een (inkoop)bod voor uw motor.

Ons online inkoopbod betreft een richtprijs, gebaseerd op een schadevrije en aantoonbaar onderhouden motorfiets.
Na ontvangst van ons inkoopbod bent u van harte welkom voor een persoonlijke taxatie van uw motor. We kijken dan of ons inkoopbod realistisch is voor uw motor en of u ermee akkoord gaat. Eventueel kunt u dan de motor ook direct achter laten. U kunt direct uw betaling ontvangen en de vrijwaring. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze inkoopservice!

Inkoopwaarde aanvragen voor uw motorfiets

Vul onderstaand formulier in om een (inkoop)bod voor uw motor te ontvangen. Noteer eventuele schades en gebreken, de kilometerstand en het merk en upload minimaal 4 foto’s van uw motorfiets volgens onderstaande specificaties. Met meer foto’s kunnen wij een nog betere inkoopprijs afgeven. U krijgt vervolgens zo snel mogelijk een reactie van ons.

  •  

Chat openen
Hoe kunnen we u helpen?
Hallo,👋

🏍 Kunnen we je ergens mee helpen? 🏍